HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Sponsoring en beleid 
Sportsponsoring: sympathieke dynamiek
Sportsponsoring is nog altijd een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub of team. Er is sprake van een wederzijds voordeel. Hockeyclub Ares beseft dat maar al te goed. "Voor wat, hoort wat” zogezegd. Vandaar ook dat wij voor u een uitgebreid, structureel en flexibel sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

"Give to get”
Het sponsorbeleid beoogt dus een samenwerking waarbij zowel u als HC Ares voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of -indien nodig- ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt u een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een basispakket van tegenprestaties die u van ons mag verwachten.

Verenigingsbeleid = Sponsorbeleid
Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor Hockeyclub Ares is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub*. Sterker nog, het verenigingsbeleid = het sponsorbeleid. Met andere woorden: de keuzes die zijn gemaakt binnen het verenigingsbeleid vormen het uitgangspunt voor de sponsormogelijkheden binnen de club. Zo streven we er bijvoorbeeld voortdurend naar om het ‘clubkader’ (trainers, coaches, enzovoort) optimaal te begeleiden. Maar ook tastbare zaken zoals een verzorgde, moderne accommodatie worden mede betaald uit sponsorgelden. Zichtbare resultaten. De sponsorresultaten zijn dus direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de club, maar vooral ook ‘fysiek’ in de vorm van communicatie-uitingen in en om het veld en het clubhuis. Wat dacht u van shirtsponsoring in combinatie met bordsponsoring op een van onze kunstgrasvelden? Of prefereert u plaatsing van een advertentie in ons (online) magazine of het sponsoren van een compleet toernooi? Hockeyclub HC Ares biedt u volop mogelijkheden...

Sponsorplan van Hockeyclub HC Ares
Met het sponsorplan wordt een uniek concept neergezet in sportend Nederland. Herkenbaar middels een duidelijk beleid en creatief in het uitdragen van uw wensen. U krijgt een instrument in handen waarmee u uw communicatie-strategie extra kunt ondersteunen. Diverse middelen zullen intensief en op verschillende manieren worden ingezet om uw inbreng in HC Ares onder de aandacht te brengen van de diverse doelgroepen.


 
Agenda
vervolg 16-2  Traditionele brunch zaterdag trimgroep
vervolg 16-2  Knutselmiddag
vervolg 27-2  Scheidsrechters examen
vervolg 1-3  Knutselen met Michelle in de vakantie
vervolg 2-3  Knutselochtend
vervolg 9-3  Ledenwervingsactie Jeugd
vervolg 13-3  Ledenwervingsactie ouders
Hele agenda
Nieuws