HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Ledenpas opwaarderen 
Via de website Le Credit Sportif, van de leverancier van ons kassasysteem, kunnen de pashouders de komende periode de ledenpas via iDeal opwaarderen. Na de zomer zal dit in principe via de lidkaart op de HC Ares website kunnen (na inloggen), nadat er een aantal technische aanpassingen is doorgevoerd.Het minimum bedrag waarmee opgewaardeerd kan worden is 25 euro, het maximum is 1000 euro.

Instructie opwaarderen iDeal?
Wanneer de url wordt opgezocht in de internet browser en de inloggegevens worden ingevuld kom je in een scherm waar enkele gegevens vermeld staan, zoals het pasnummer, je naam en de limiet en credits. Het opwaarderen van credits kan via de tekstlink 'opwaarderen via iDeal'. In het volgende scherm selecteer je de rekening die opgewaardeerd moet worden en klikt op . - Kies het gewenste bedrag waarmee je wilt opwaarderen en je bank en klik op .

Controleer de gegevens en kies weer - Nu ga je naar de iDeal omgeving waar je de betaling in orde kunt maken.

Waarschuwing: rond de stappen helemaal af! Het scherm dat je in ieder geval dient te zien is opnieuw van LeCredit met daarin het opgehoogde saldo op je ledenpas. Zo niet, dan is de betaling niet goed gegaan.

Geen inloggegevens voor het opwaarderen via iDeal ontvangen, maar wel een ledenpas in bezit? Stuur een mail aan [email protected] onder vermelding van je naam, pasnummer en je telefoonnummer.

Opwaarderen passen aan de bar?

De passen kunnen aan de bar opgewaardeerd worden met een pintransactie van minimaal 25 euro. Contant opwaarderen wordt niet uitgevoerd.

 
Agenda
vervolg 23-10  Knutselochtend
vervolg 27-10  inning (2e termijn) contributie
vervolg 30-10  scheidsrechterexamen
vervolg 6-11  Algemene Ledenvergadering HC Ares
vervolg 16-11  Bitjehappen bij HC Ares
vervolg 27-11  scheidsrechtersexamen
vervolg 30-11  Sinterklaas op HC Ares!
Hele agenda
Nieuws