HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500


terug naar vorige pagina


Jongens D1 oud- MHCZutphen JD1 : 3 - 5 
 

Dit afgelopen weekend zijn wij getrakteerd op maar liefst twee wedstrijden van onze bikkels. De wedstrijden waren gelijk na elkaar gepland, zodat jullie achter elkaar en in het schrale zonnetje van de vorderingen van onze jongens hebben kunnen genieten. En deze vorderingen waren heel goed te zien in de tweede wedstrijd tegen Zutphen JD1 die wij met 3-0 hebben kunnen winnen.

Als je er zaterdagochtend bij bent geweest is dat misschien ook wel hoe jullie het hebben beleefd. Voor de rust een weinig geconcentreerde ploeg waarin wij zelfs in het tweede kwart totaal de weg kwijt waren en na de thee een oud vertrouwd beeld waarin wij dominant speelde met goede kansen en dito doelpunten.

Het positieve van deze 3-5 nederlaag is dat het scenario, zoals dat zich heeft afgespeeld, misschien wel het meest perfecte is voor een ploeg in opbouw. We hadden namelijk een zeer goede afsluiting van de wedstrijd, waardoor wij met een trots en tevreden gevoel het veld af gingen en we hebben tevens een keiharde les geleerd. Dit kunnen wij weer kunnen meenemen naar het vervolg van de competitie. We hebben zelfs nog alle troeven in handen om als tweede te kunnen eindigen in deze voorcompetitie.

Misschien zie ik alles wel te veel met een roze bril maar ik blijf de potentie zien van de jongens zien. Ik, maar ook de jongens, hebben vertrouwen, we zijn allemaal kritisch op ons zelf en iedereen wil verbeteren. Soms zelfs zo sterk dat dit sommige tegenwerkt. Geduld is en blijft een schone zaak. Voor ons allemaal. We gaan deze week weer met z’n allen aan de bak. Het thema deze week is FOCUS.

Agenda
vervolg 19-6  Coachbijeenkomst F-jes
vervolg 19-6  trainersbijeenkomst
vervolg 29-6  Algemene Leden Vergadering
vervolg 2-7  Areskamp voor de jongste jeugd
vervolg 19-7  Hockeykampen.nl komt naar HC Ares
vervolg 4-9  Bitjehappen
vervolg 4-9  Start of the season en dat vieren we!
Hele agenda
Nieuws