HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500


terug naar vorige pagina


Jongens D1 oud- DMHC Shinty jd1 : -  
 

We hebben de eerste wedstrijd er op zitten. En hoewel de eindstand (1-4) anders doet vermoeden hebben de jongens goed gespeeld. Shinty speelt komend seizoen in Poule A van de eerste klasse van District West en nemen het daarop tegen ploegen als Kampong. Ook had er met wat meer geluk best meer in gezeten. 
Het is wat mij betreft ook goed te zien dat er veel meer potentie in de ploeg zit dan dat er nu nog uitgekomen is. Het is nog erg zoeken naar de beste positie van de jongens ik zal daar met de jongens wel uit gaan komen. Het is heel goed dat de jongens erg leergierig zijn. Dus ik heb daar alle vertrouwen in. 

--> Opdracht aan de jongens om één ding in gedachten te nemen waarin zij zich kunnen verbeteren. Denk dan niet aan een specifieke techniek maar aan iets meer algemene termen. Niet, "beter de bal passen" Maar, "zorgen dat ik geen balverlies lijd" - Niet "Mezelf niet laten passeren", Maar beter de bal begeleiden (channellen) van de tegenstander. Maandag zal ik daar naar vragen dus denk daar over na. 
 

Agenda
vervolg 19-6  Coachbijeenkomst F-jes
vervolg 19-6  trainersbijeenkomst
vervolg 29-6  Algemene Leden Vergadering
vervolg 2-7  Areskamp voor de jongste jeugd
vervolg 19-7  Hockeykampen.nl komt naar HC Ares
vervolg 4-9  Bitjehappen
vervolg 4-9  Start of the season en dat vieren we!
Hele agenda
Nieuws