HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
De eerste stap naar een rookvrij HC Ares: maandag 1 november 2021
26-10-2021  | 

Heb je de borden van de rookvrije generatie al gezien? Met ingang van maandag 1 november 2021 zetten we de eerste stap naar een rookvrij HC Ares.


Zien roken, doet roken. Dit geldt zeker voor jeugdige spelers. Wanneer zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals sporters, trainers en ouders, maakt dat roken ‘normaal’ en aantrekkelijker. Met een rookvrij sportcomplex bied je kinderen een gezonde omgeving om te sporten. Dit past helemaal bij onze visie om onze leden een veilige (sport)omgeving te bieden. Daarom hebben wij besloten om HC Ares langzaam aan volledig rookvrij te maken.


Deels rookvrij

Met ingang van maandag 1 november 2021 zetten we een eerste stap. Op de momenten dat er veel jeugdige sporters aanwezig zijn, is HC Ares volledig rookvrij. Dit betekent dat er, met uitzondering van de vrijdagavond en zondag op het terras van ons clubhuis, nergens meer gerookt mag worden bij HC Ares, niet langs de lijn, maar ook niet vlakbij de velden. Het rookvrij-beleid is structureel en geldt voor iedereen: leden, vrijwilligers, medewerkers én bezoekers.


Samenvattend

HC Ares is volledig rookvrij van maandag tot en met vrijdag 19 uur en zaterdag
Roken op het terras bij het clubhuis is alleen toegestaan op vrijdagavond na 19 uur en zondag, overige plekken zijn dan wel rookvrij.


Communicatie

Op het terrein hangen al verschillende borden van de ‘Rookvrije generatie’. Naast dat dit bericht op de site wordt geplaatst, ontvangen alle leden een pushbericht. Bezoekers worden bij de wedstrijdtafel en in ons clubhuis geïnformeerd over ons rookvrij-beleid.


Laten we elkaar helpen op weg naar een rookvrije generatie bij HC Ares!


Vragen?
Heb je vragen over ons rookvrij-beleid? Spreek een van de bestuursleden aan of stuur een mail naar [email protected].


Het Bestuur

Monique Linthorst
Giso van den Brandhof
Wies Krikke
Dennis Wooning


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 14-12  ALV-vergadering online!
vervolg 11-7  Hockeykampen.nl komt naar HC Ares
Hele agenda
Nieuws