HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Blog van de voorzitter bijna vakantie, vrijwilligers dank jullie wel!
11-7-2021  | 
Het hockeyseizoen 2020-2021 is afgelopen en wat was het weer een raar seizoen! Vorig jaar hadden wij gehoopt weer gewoon te kunnen hockeyen maar ook dit seizoen hing alles weer van regeltjes aan elkaar. Gelukkig waren er het laatste deel van het seizoen wat versoepelingen, kon het clubhuis weer deels open en ook waren de supporters weer welkom op onze club.

 

Het was dan ook genieten om het jongste jeugd kamp te zien met leuke activiteiten en die blije gezichtjes van onze jeugdleden. Dat was nooit mogelijk geweest zonder fanatieke vrijwilligers.
De vrijwilligers maken de club, er is geen club zonder vrijwilligers!

 

Trainers, coaches, LC´ers, TC´ers, klussers, scheidsrechters en barvrijwilligers die structureel ingezet werden, vrijwilligers van de ledenadministratie, bestuursleden, commissies, EHBO-ers, website, enz, enz. Er zijn tientallen rollen waar vrijwilligers zich volledig belangeloos voor inzetten. Zomaar, omdat zij het leuk vinden of omdat zij vinden dat het zo hoort. De vereniging is namelijk van ons allemaal en gelukkig willen velen van ons zich daarvoor inzetten.

 

Als bestuur willen wij alle vrijwilligers en iedereen die iets heeft gedaan voor de club enorm danken! Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest om dit zware jaar mooi af te sluiten.

 

Als de corona-richtlijnen het toestaan, maken we er zaterdag 4 september een gezellige middag en avond van met activiteiten voor alle leden, ouders en vrijwilligers. Er is dan natuurlijk ook aandacht voor ons 60-jarig jubileum en de formele lancering van de Ares Academie. Over de Ares Academie heb je wellicht ons artikel in de Stentor van afgelopen week gezien. De Academie is een prachtig initiatief van de sponsorcommissie in samenwerking met de TC. Het is fijn als zoveel mogelijk leden en betrokkenen ´vriend van Ares´ worden om dit soort initiatieven mogelijk te maken, zie www.vriendenvanares.nl. Fantastisch als ook het befaamde Six a Side toernooi voor 18+ op 5 september door kan gaan. Acher de schermen zijn vrijwilligers al druk bezig met de organsiatie van dit feestelijke weekend.


Afijn, graag proosten we 4 september met elkaar op een bijzonder jaar en op het nieuwe seizoen! Dus noteer die datum vast in je agenda.

Onze vaste groep vrijwilligers ontvangt nog een uitnodiging in de mail omdat we hen die zaterdag namens de vereniging willen tracteren op een maaltijd en een drankje als dank voor hun tomeloze inzet.


Natuurlijk hopen wij voor 2021-2022 op een gewoon, coronavrij hockeyseizoen met veel hockey, sportiviteit en gezelligheid.

Voor nu wensen wij jullie een fijne en gezonde zomer!
terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 28-8  Kledingbeurs HC Ares
vervolg 4-9  Bitjehappen
vervolg 4-9  Start of the season en dat vieren we!
vervolg 5-9  Six a Side
vervolg 13-11  Bitjehappen
Hele agenda
Nieuws