HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Nieuwe trainer Dames 1 voor volgend seizoen bekend
29-4-2018  | 

In de laatste Algemene Ledenvergadering hebben we het hockey technisch beleid toegelicht. Daar is ook aangegeven dat we heel actief bezig zijn HC Ares voor te bereiden op het komende hockeyseizoen 2018/ 2019.

Daarom is ook overlegd met het Heren 1 team en het Dames 1 team en hun trainer/ coaches hoe de samenwerking volgend jaar eruit gaat zien.

Voor Dames 1 is besloten dat de samenwerking met Bob Jansen op basis van wederzijdse keuze voor volgend seizoen gestopt gaat worden.

We zijn Bob veel dank verschuldigd voor al zijn inzet gedurende meerdere jaren als trainer coach. Bob gaat zijn loopbaan buiten HC Ares vervolgen.
Vanuit de dames is een kerngroep gevormd die een profiel heeft opgezet en vroegtijdig samen met hockeyzaken aan het werk is gegaan een nieuwe trainer/ coach te rekruteren.

We zijn heel verheugd dat als resultaat van deze selectie Remco van der Have (zie foto) deze rol op zich gaat nemen en willen hem van harte welkom heten bij onze vereniging!

Remco heeft zich onderscheiden door zijn stijl, zijn visie op hockey en zijn ervaring met volgsystemen om hockeyers op een hoger niveau te brengen. Remco heeft afgelopen jaren zich actief ingezet bij onder andere Leusden en Phoenix als trainer/ coach voor dames 1. Hij is al meer dan 12 jaar actief als hockeyprofessional 40 jaar bezig met hockey als speler, trainer, coach. Wij hebben de volle verwachting dat er tussen Remco en D1 een goede, ambitieuze en sportieve samenwerking komt.

Voor Heren 1 is besloten de samenwerking met Bart Wortelboer als trainer/ coach te continueren. Bart hoeft als persoon binnen HC Ares niet toegelicht te worden. Als speler, trainer en coach kennen we hem al meerdere decennia. Afgelopen jaar was hij samen met H1 bezig om dit jonge team te ontwikkelen. De resultaten zijn veelbelovend. 


In de samenwerking tussen D1 en Remco en H1 met Bart willen we de ambitie van HC Ares inhoud geven. Wij zijn er trots op dat zij zich bij ons willen inzetten.

Wij hopen menige spannende zondagmiddag te beleven via de inzet van hun en de teams die aan hun zorgen worden toevertrouwd.

Hier willen wij onze jeugd en andere leden of ouders oproepen op zondagmiddagen te komen kijken naar de verrichtingen van deze teams. Het is gezellig, het is spannend en je kunt leren van de  inzet en ambitie van ons Dames 1 team en ons Heren 1 team.

Namen het bestuur van HC Ares,

Mike Heemsbergen 


terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-12  Knutselen met Michelle in de kerstvakant
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws