HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
Parkeeroverlast blijft toch aanhouden
1-4-2018  | 
Beste mensen,

De parkeersituatie rondom HC Ares leidt tot een impasse.
We worden nu door de Rivierenbuurt en door het industriepark aangesproken op overlast. De parkeerplaats staat vol. Tegelijkertijd zien we dat daardoor het verkeer langs het woonwagenkamp drukker wordt.

De irritatie leidde op zaterdag 31 maart tot een symbolische actie van bewoners van de Rivierenbuurt. Hun irritaties snap ik heel goed. Het is heel vervelend als je uitrit geblokkeerd is. HC Ares wil graag een goede buur zijn.

Om het probleem echt op te lossen hebben we ondersteuning van de gemeente nodig. Daar hebben we nog geen oplossing. Het zal nog geruime tijd duren eer we een goede oplossing hebben.

Zoals eerder aangegeven vragen we jullie medewerking om intussen de overlast te minimaliseren. Kom als lid van HC Ares bij voorkeur met de fiets. Indien je met de auto komt, parkeer die dan op de parkeerplaats. Is die vol, zorg dan svp dat geen uitritten geblokkeerd worden. Let op de gele strepen.

Het is duidelijk dat dit een situatie is waar de overheid gaat handhaven. Laten we samen proberen dat dat niet nodig is. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,
Lou van Noorden.
 

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-12  Knutselen met Michelle in de kerstvakant
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws