HC Ares | Malkenschoten 43 | 7333 NM Apeldoorn | 055 533 2500
HC Ares heeft de primeur!
1-4-2018  | 
Beste leden van HC Ares,

Onlangs zijn wij als bestuur van HC Ares benaderd door de Naturistenvereniging Oost Nederland om de mogelijkheden van een naturistenhockeydag te bespreken. Aanvankelijk waren wij als bestuur enigszins terughoudend maar na meerdere goede gesprekken hebben we besloten toch met het idee van de Naturistenvereniging Oost Nederland mee te gaan en zal op 31 juni de allereerste naturistenhockeydag ter Wereld op ons eigen complex aan de Nagelpoel georganiseerd worden. 

Omwille van deze absolute primeur zal er veel aandacht vanuit de media zijn. Deze positieve aandacht is dan ook één van de belangrijkste redenen waarom wij als bestuur achter dit besluit staan. 

Om de Naturistenhockeydag 2018 tot een succes te brengen zijn wij nog op zoek naar leden die hieraan willen bijdragen. Het is niet verplicht maar het zou door de NON gewaardeerd worden als deze bijdrage zonder kleding geleverd kan worden! Is het altijd al je droom geweest om een keer naakt een hockeywedstrijd te spelen? Dan is dit je kans! Stuur mij een WhatsApp bericht en ik zet je op de lijst als naakthockeyer voor de Naturistenhockeydag 2018 op zondag 31 juni!


Met vriendelijke groet,
Lou van Noorden.

terug naar vorige scherm
Agenda
vervolg 22-12  Knutselen met Michelle in de kerstvakant
vervolg 19-7  Gereserveerde data Hockeykampen.nl
Hele agenda
Nieuws